Forret 2017. Fjordrejer der har været en tur til Grønland med tilbehør og lækker dressing
Hovedret 2017. Okse tyndsteg med smørristede kartofler. Skysovs. Tilbehør asparges i baconsvøb - kantareller og waldorfsalat
Dessert 2017. Rabarber trifli og appelsinfromage i egen skal pyntet med pistage og chokostang.
Double/triblemesterskab 2018 14 deltagere
stemning 2018
Vindere 2018: 1. Poul Erik Kamper 2. Niels Brix 3. Henrik Ibsen
2018 Bordækning med tæpper til damerne
2018 Forret Skaldyr salat med hjemmebagt brød
2018 grillet grøntsager og figner. 3 salgs Kød. og kartofler og dejlig sovs
2018 Der ventes på menyen.
2018 venter stadig på menyen
Jim fortæller om menuen 2018. Forret - Skaldyrssalat Hovedret - Grillet Grøntsager - smørrist kartofler - 3 slags kød og dejlig sovs. Dessert - Chokolade og appelsin musse i portionsglas pyntet med chokolade og appelsin.
20 års jubilæum 2020 Telt og bane dekoreret med balloner og flag
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020 Holdet med de nye trøjer
20 års jubilæum 2020 Nye trøjer med nyt logo
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020
20 års jubilæum 2020 Toves dekoration
20 års jubilæum 2020 Toves dekoration
20 års jubilæum 2020 Toves dekoration
20 års jubilæum 2020 Toves dekoration
20 års jubilæum 2020 Forret. Til hovedret var der kalvetyndsteg med skysauce riste kartofler og salat. Dessert var jubilæumslagkage som var sponsoreret af Renseriet Pernille Jensen
20 års jubilæum 2020 Lagkage sponsoreret af Renseriet Pernille Jensen
20 års jubilæum 2020 Lagkage sponsoreret af Renseriet Pernille Jensen
20 års jubilæum 2020 Stemning fra banen
20 års jubilæum 2020 Hele holdet
20 års jubilæum 2020 1.plads Elly Vangslev 2.plads Henrik Ibsen 3.plads Marianne Fager
2021 dessert: appelsinfromage i det ene glas og trifli med makroner og andre lækkerier pyntet med flødeskum
2021 festdeltagerne er klar til forretten
2021 Pyntet festbord
2021 Forret: Flødestuvet spinat med lidt torsk og rejer i gratinsovs
2021 Kalvefilet og gullerødder
2021 Jim i køkkenet
2021: Tilbehør til kalvefilet: Kartoffelkroketter Champignion sovs Salat og hjemmebagt brød
Klubmestre 2021: 1. Plads Poul Erik Kamper 2. Plads Birgit Schandorph 3. Plads Jim Bührmann